A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Громадянська освіта стає ближчою до школи

Дата: 05.04.2018 08:53
Кількість переглядів: 9

03 квітня у приміщенні СШІТ № 2 відбулася зустріч заступників директорів освітніх закладів та вчителів історії іправознавства міста Золотоноші з Лесею Хлипавкою, співавтором нових програм та підручників для 10 класу з “Громадянської освіти” та інтегрованого курсу “Історія: Україна і світ”.

 

Пані Леся ознайомила присутніх з новими викликами та можливостями у викладанні навчальних курсів для 10 класу “Громадянської освіти” та “Історія: Україна і світ”, а також презентувала підручники. Вчителі зацікавилися курсом “Історія: Україна і світ” та жваво задавали питання й обговорювали його можливості, зокрема у підготовці старшокласників до ЗНО. Особливе зацікавлення викликав і курс “Громадянська освіта”, адже цей курс допоможе вчителям та учням спільно виконати багато цікавих практичних завдань. Інформаційні запити, електронні петиції, соціальні проекти, використання громадського бюджету, медіаграмотність – все це та багато чого іншого можна дізнатися завдяки цьому курсу.

Поспілкувалися із приводу нової програми для 5 класу, яку історики оцінили досить позитивно та чекають такого жякісного підручника.

Дякуємо пані Лесі за надану інформацію. Сподіваємося на плідну співпрацю у майбутньому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень