A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2018 09:21
Кількість переглядів: 9

З 21 листопада по 9 грудня загальноосвітні навчальні заклади міста Золотоноша долучаються до відзначення Всесвітнього дня Гідності. З учнями шкіл проводяться виховні години, уроки гідності та інші виховні заходи.

Зокрема, 22 листопада в Золотоніській СШІТ № 2 було проведено урочисту лінійку до Дня гідності, яка об’єднала всіх, хто поділяє і підтримує ідею Гідності.

  Усі присутні, а це начальник відділу освіти Строкань Ольга, завідуюча методичним кабінетом Стокань Наталія, депутат міської ради Федорець Валерій, головний спеціаліст служби у справах дітей, молоді та спорту Червякова Оксана, адміністрація, учнівський та педагогічний колектив школи переглянули відеозвернення міністра освіти Лілії Гриневич та телеведучої Наталії Мосейчук.

Паралельно з цим відбулися заходи по відзначенню дня Гідності в інших навчальних закладах.

Так, в ЗОШ № 3 були проведені Уроки мужності, години спілкування з теми "Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії", організовані тематичні екскурсії в шкільний Музей бойової слави до експозиції "Воїнам АТО присвячується...", виставка малюнків " Я славлю свою рідну Україну" та перегляд документального фільму "Небесна сотня. Зима, що нас змінила".

Юні гімназисти взяли участь в тематичних  виховних годинах, уроках, бесідах, перегляді відеофільмів.

В Золотоніській загальноосвітній санаторній школі-інтернат проведено загальношкільний захід з вшанування подій, що відбулися на Майдані.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень