A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ

Дата: 17.04.2018 09:32
Кількість переглядів: 12

12 квітня у стінах Золотоіської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату відбувся міський семінар заступників директорів з виховної роботи з проблеми "Методичний супровід організації виховної роботи в школі". Олешко Л.В. познайомила своїх колег із вланими напрацюваннями з означеної теми.

Школярі презентували гостям акції, які зараз проходять у школі: Великоднє джерево, Журавлі надії та Виставку поробок з природніх матеріалів. Вихователі Дробідько О.П. та Синьоок О.П. провели відкриті виховні години.  Практичний психолог Андрущенко О.І. провела заняття «Шлях до гармонії».

 Шкільний театр "Точка зору" запросив дітей на прем'єру вистави "На підвіконні. Проблему цінності людського життя юні актори розкрили з особливою щирістю. Дві абсолютно протилежні точки зору на сенс життя презентували Ілля Базар’я та Женя Орда. Тему вистави постійно підкреслювали чудові читці Саша Середа та Ільгар Бакалін. Неперевершений соліст нашого театру Ярослав Кравченко – то його справжня родзинка. Пісня «Холодно» у його виконанні з чудовим хореографічним номером у виконанні Даші Румини та Ільгара Бакалійна розчулила глядачів до сліз.

На семінарі панувала атмосфера творчості.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень