A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

«Прощання з Осінньою казкою»

Дата: 12.11.2018 10:55
Кількість переглядів: 21

Ось і прийшов останній місяць осені. В парках і садочках падають останні буро-золотаві листочки… Цими осінніми днями малеча із дитячого садочка «Берізка» проводжала в далеку дорогу золоту Осінь-Чарівницю, яка завітала у кожну групу і подарувала їм веселі пісні і таночки, цікаві ігри, смачні осінні дари, безліч позитивних емоцій та хороший настрій.

         

Вихователі молодших груп (Безгубова О.М., Шупан Ю.М. та Мартиненко Н.В.) запросили свою малечу в подорож до осіннього лісу. Там їх чекала красуня Осінь зі своїми щедрими дарами: фруктами, овочами, грибочками та жовтим листячком у садочку.

          Дошкільнята середньої групи «Ромашка» разом зі своїми вихователями Бабенко Н.Г. та Романенко Л.С. розіграли справжню осінню виставу за мотивами української народної казки «Колосок», але на сучасний лад.

          А вихователі та діти старших груп «Метелик» та «Капітошка» (Медяна Т.М. та Лановець С.А.) запросили всіх на веселий осінній ярмарок. Чого тільки не було на ярмарку! Тут можна було придбати все: миски і ложки, шаровари і сорочки, шапки і хустки, чоботи і намисто… Одні продавали, другі купували, співали, танцювали, сміялись та жартували.

 

Тож малеча із «Берізки» в чарівній казці побувала

І осінь золоту в далеку дорогу проводжала!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень