A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Готуємось до роботи з майбутніми першокласниками

Дата: 20.02.2018 11:19
Кількість переглядів: 6

16 – 17 лютого 2018 року у місті Золотоноша на базі СШІТ №2 відбулася дводенна сесія з підготовки вчителів початкових класів для роботи з першокласниками у 2018-2019 навчальному році.

 

З вітальним словом до учасників тренінгів звернулась завідуюча Золотоніським методичним кабінетом Золотоніської міської ради Строкань Н. В.  Вона висловила впевненість у якісній підготовці вчителів Нової української школи та представила тренера, методиста початкових класів Карлик Г.В., яка пройшла підготовку при КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР».

         Вертипорох О.М., директор спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій, привітала присутніх і  відзначила, що Нова українська школа максимально враховує здібності , потреби та інтереси кожної дитини. «В цьому ми  переконались, спостерігаючи за навчанням у нинішніх пілотних класах», зазначила Олена Миколаївна.

         Тренером Карлик Г.В. цікаво  було  організовано інтерактивні форми роботи із учителями. Перегляд відеороликів, робота із тестами, в групах допомагали педагогам окреслити нові ролі вчителя Нової української школи, моделювати розвивальне освітнє середовище, ранкові зустрічі, прогнозувати, яким прийде першокласник у 2018-2019 навчальному році. Це тільки початок!

       



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень