A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласна виставка передового педагогічного досвіду

Дата: 25.04.2018 11:31
Кількість переглядів: 8

З 18 по 20 квітня 2018 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» проходила ХХІІІ обласна педагогічна виставка «Інноваційний пошук освітян Черкащини».

Урочисте відкриття виставки відбулося 18 квітня. Учасників заходу привітали перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль, перший заступник голови Черкаської облради Валентин Тарасенко, ректор КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» Наталія Чепурна, заступники начальника управління освіти і науки ОДА Оксана Сімушина та Валентина Ткаченко.

 

На відкритті виставки відзначили педагогічні колективи, які упродовж року брали участь у міжнародних і всеукраїнських виставках.

Відділ освіти та методичний кабінет Золотоніської міської ради та виконавчого комітету нагороджений Дипломом управління освіти і науки Черкаської ОДА «Лідер освіти Черкащини» за системну роботу щодо популяризації інноваційної діяльності навчальних закладів Черкащини на міжнародному та всеукраїнському рівнях.

Золотоніська загальноосвітня санаторна школа-інтернат нагороджена пам’ятною відзнакою «Імідж освіти Черкащини» за високі успіхи у популяризації творчих здобутків педагогічних працівників.

Педагоги нашого міста представили 54 творчі напрацювання. Відрадно, що до роботи виставки долучилися всі загальноосвітні та спеціалізовані навчальні заклади, дошкільні установи, БДЮТ та МНВК.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень