A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Майстер-клас "Вмієш сам - навчи іншого!"

Дата: 06.11.2018 11:39
Кількість переглядів: 13

31 жовтня 2018 року на базі Золотоніської гімназії ім.С.Д.Скляренка в рамках реалізації міського проекту «Вмієш сам – навчи іншого», було проведено майстер-клас для педагогів шкіл міста по створенню тестів у хмарних сервісах .

У ході заходу вчителі мали змогу познайомитися з різними можливостями хмарних сервісів по створенню тестів. Зокрема Науменко Інна Миколаївна презентувала роботу на Google диску та  використання форм для оцінювання навчальних досягнень учнів.

Цікавим було для педагогів і знайомство з ігровим середовищем Kahoot, роботу в якому представила Гаврюшенко Анна Миколаївна. Учасники майстер класу мали змогу самостійно створити вікторину та позмагатися своїми знаннями.

Не менш цікавим та практично корисним був розділ, присвячений середовищу LearningApps, орієнтуватись у якому учасників майстер-класу навчила Мірошніченко Тетяна Іванівна.

Учасники заходу висловлюють щиру вдячність усім організаторам даного майстер-класу, а також адміністрації навчального закладу за можливість розширити свій кругозір з таких актуальних та практичних на даний час тем.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень