A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Спортивне свято у «Калинці»

Дата: 20.02.2018 12:33
Кількість переглядів: 9

6 лютого у дошкільному навчальному закладі загального розвитку «Калинка» було проведено спортивне свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Метою свята була організація змістовного дозвілля дітей разом з батьками, залучення дітей до спорту та розвиток у них прагнення до здорового способу життя. Спортивне свято проходило в старшій групі «Сонечки».

 

Вихователі разом з батьками провели велику попередню роботу: виготовлено емблеми, підготовлено інвентар, розучено танці для заставок, вірші, прислів’я, приказки спортивної тематики. Ведучими свята були клоун Бім та клоунеса Іриска (вихователь Соколенко І.В. та фізінструктор Кузьміна Т.І.). Не обійшлося без поважного журі, нагород та призів.    З нетерпінням діти чекали дорослих учасників свята – своїх батьків, сестричок, матусь. У святі взяли участь сім’ї: Олесі Сало, Шарапи Вероніки, Лазуренко Артема, Музики Маринки, Рабцун Ксенії, Погорєлової Насті, Гайдая Альоші, Амру Давіда. У цей день змагалися дві команди «Козачата» та «Промінці».     

     Як завжди перед змаганнями було проведено розминку-тренування (виконання вправ з прапорцями), все це було як у справжніх спортсменів. Естафети, змагання, конкурси чергувалися з відпочинком. Естафети були веселі, вимагали сили, витримки. У перервах між змаганнями діти середньої групи «Метелики» та старшої групи «Капітошки» виконували спортивні танці з стрічками та м’ячами. Їм це вдалося на славу. За свою майстерність вони були нагороджені гучними оплесками присутніх.

      Вдалий музичний супровід,  підбір змагань, естафет – створили веселий, бадьорий настрій у учасників свята. Всі вболівали за свою команду, кожен намагався не підвести своїх товаришів. Наполеглива боротьба між командами тривала до самого кінця змагань. Перемогу, позмінно, отримували то одна команда – то інша. Лише останнє змагання «Хто знає більше приказок про спорт?»додало балів команді «Промінці» і рахунок став 1:1. Усі були раді результатам змагань. Веселий, піднесений настрій  панував довкола. Грамоти учасникам, «медалі» переможцям змагань та смачні призи завершили це дійство. До нових зустрічей! Так і хотілося всім сказати на прощання. До нових спортивних здобутків та перемог!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень