A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

У дружньому колі

Дата: 20.02.2018 12:37
Кількість переглядів: 7

Любов – це прекрасне почуття,  що творить дива  -  робить людину сильною, чистою, доброю, зарядженою позитивом! Тільки почуття закоханості змушує горіти серця відвагою, розквітати чарівною квіткою, вимовляти прекрасні слова!

 

14 лютого в ЗОШ №5 була проведена конкурсно – розважальна програма «У дружньому колі», приурочена  Дню Святого Валентина. За звання «найрозумніших» змагались дві команди «Кока кола»(капітан команди Дахно Аня) і «Колючки» (капітан команди Безпалова Юлія). Умови конкурсів були складними, але учасники достойно боролись і показували не тільки свої знання в тих чи інших предметах, але і вміння швидко скооперуватись в одну єдину команду. Окрім основних інтелектуальних запитань , для команд  було завдання вгадати предмети домашнього побуту, де вони показали, що не тільки хороші учні в школі, а й гарні помічники вдома для тата й мами.

Глядачі теж мали змогу показати свої знання. Для них була окрема вікторина, де кожен, хто відповів на поставлене питання правильно,  отримував солодкий приз, а також міг подарувати  один додатковий бал улюбленій команді

Перемогла команда «Кока кола», але головне не перемога, а участь. Адже головний переможець – це дружба, яка більш  зміцніла між учасниками команд. Настрій у всіх присутніх був чудовий. У виконанні Дворянчук Ізабелли та Батир Влади лунали прекрасні пісні, також хореографічний дует у складі Прокопенко Діани та Батир Влади виконав запальний танок «Самба»,  що створювало атмосферу справжнього свята.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень