A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласний семінар керівників органів управління освітою

Дата: 15.11.2018 15:17
Кількість переглядів: 7

14 листопада 2018 року відбувся обласний семінар керівників органів управління освітою з питання «Співпраця органів управління освіти з громадами, як основа розвитку нового освітнього простору області в умовах впровадження Нової української школи».

У місто завітали заступник начальника  обласного управління освітою  Сімушина О.І. та ректор КНЗ « Черкаський обласний  інститут  післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Чепурна  Н.М.  та гості з  міста Авдіївка -  начальник відділу освіти та директори шкіл.

Начальників органів управління освітою тепло зустрічали педагоги і учнівські колективи гімназії ім..С.Д.Скляренка та спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій.

На  порозі спеціалізованої  школи №2  інформаційних технологій  їх  вітав робот – результат роботи команди «Ельдорадо». Саме він і запросив усіх до школи. І директорка навчального закладу  Вертипорох О.М. познайомила гостей з роботою колективу.  Нушівці подарували гостям символічні дзвоники. Колір стрічок на подарунках допоміг присутнім поділитися на 4 групи. Психолог школи провела тренінг по визначенню емоційного стану гостей, використавши для цього лего. А далі делегація змогла зануритися у життя навчального закладу. Гостям було представлено фрагменти уроків з 1 по 11 класи.

У гімназії ім.С.Д.Скляренка  учасники семінару відвідали сучасні комфортні класи експериментаторів-пілотників, розвивальне середовище 1-х класів із запропонованими осередками та комплектами  наборів lego education, лінгафонний кабінет з вивчення англійської мови, сучасний дизайн кабінету з вивчення другої іноземної мови, було представлено цікаві проекти з робото- інженерії відомих гімназійних команд «ZOLOWIZARD» та «Cyber Kids», оновлені кабінети математично-природничого циклу з STEM-лабораторіями та SMART-дошками, шаховий клуб «Гамбіт»,  історичний кабінет козацького лицарства з «військовим начинням», етнозони, етномайстерні та майстерні з технічної праці, обладнані за вимогами НУШ, хореографічну студію «Успіх».

 Побачене викликало у гостей зацікавленість, схвальні відгуки, захоплення та позитивні емоції.

У роботі семінару взяв участь  міський голова Віталій  Войцехівський, який поділився досвідом з присутніми щодо питань підтримки освітньої галузі міста та перспективи розвитку. А начальник відділу освіти Строкань О.М. презентувала  досвід роботи педагогів всіх щкіл міста щодо співпраці з владою по створенню освітнього простору в умовах впровадження НУШ.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень