A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ТРЕНІНГ «ДИЗАЙН-МИСЛЕННЯ ДЛЯ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ»

Дата: 31.10.2018 15:54
Кількість переглядів: 13

31 жовтня 2018 року педагогам школи випала чудова нагода познайомитися з технологією "Дизайн-мислення", найуспішнішою у світі для створення інновацій.

Це стало можливим завдяки серії тренінгів, які запропонував КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти ЧОР". Тренер Андрющенко Тетяна Костянтинівна - доктор педагогічних наук, завідувач кафедри професійного розвитку педагогів КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників ЧОР" - не лише презентувала учасникам тренінгу технологію "Дизайн-мислення", але і за допомогою командної роботи навчила педагогів мислити інноваційно, створювати ментальні карти, працювати креативно на кожномиу з п'яти етапів технології.

Заслуговує окремого слова постать самого тренера. Креативна, тендітна, позитивна, оптимістична Тетяна Костянтинівна чудово володіє аудиторією. Так і хотілося зазирнути їй за спину, щоб подивитися, чи не має вона крил, адже так легко вона викладала цікавий матеріал, скеровувала роботу груп, ненав'язливо підказувала. Після тренінгу кожен учасник отримав сертифікат. Приємно, що наші педагоги осінні канікули використали для професійного зростання. Сподіваємося, що далі буде... 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень