A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Виклики, які стоять перед початковою школою

Дата: 21.02.2019 12:07
Кількість переглядів: 53

Виклики часу зумовили нові підходи до розвитку здібностей учнів початкових класів, зміни філософії свідомості учителя НУШ, збереження цінностей дитинства, необхідності гуманізації навчання. Враховуючи такі зміни гімназійні вчителі початкової школи по новому спланували та провели міський семінар.

Педагогами гімназії було представлено калейдоскоп методичних перлинок освітнього процесу: ранкові зустрічі(Уварова О.А. та учні 2-А класу), здоров’язбережувальні компетентності (за методикою В. Базарного – Верещака А.В. та учні 3-Б), залучення до спільної діяльності та ціннісне ставлення до праці(Пасенко О.М., Ширай Т.М. та учні 2-В), національно-патріотичного виховання(майстер-клас від Березанчук І.М.), принципи партнерства (обмін досвідом від Стець О.В. та голови батьківського комітету 3-В класу Пліс Н.А.)

Про те, як пройшов захід у гімназії найкраще буде почути відгуки від учасників міського семінару – учителів початкових класів із інших шкіл міста:

  Дорофій Г.О. – учитель ЗОШ № 5:

«Дякую за теплий прийом. Мені, як молодому педагогу, було не тільки надзвичайно цікаво, але й повчально. Багато чого взяла собі на замітку і сподіваюсь найближчим часом реалізувати у своїй роботі»

Капля А.Г. – учитель СШІТ № 2:

«Початківці гімназії – молодці! Спасибі!»

Беркут В.Л.; Удод А.М. – учителі ЗОШ № 3:

«Велике спасибі за позитивні, щирі та приємні емоції. Взяли для себе багато нового, корисного, креативного. Успіхів і не зупиняйтеся на досягнутому. До нових зустрічей!»

Єськіна І.І. – учитель ЗОШ № 1:

«Дуже велике спасибі за затишний прийом, за позитивні емоції, все було креативно, але щиро і корисно! Колективу не зупинятися на досягнутому, здоров’я щастя вам!»

Скочок В.М – учитель ЗОШ № 6:

«Велика подяка всім початківцям. З великим захопленням, ентузіазмом пройшли всі заходи. Багато знань взяла для себе. Бажаю Вам натхнення, удачі і творчого ентузіазму, міцного здоров’я!»

Токар Н.Г.; Карагодіна Л.Ф. –  учителя санаторної школи – інтернат:

«Дякуємо за креативний підхід до співпраці з батьками, за теплу атмосферу, за все-все… Досить змістовний семінар, вчителі ініціативні – справжні фахівці своєї справи. Дуже вам вдячні. Отримали максимум задоволення і практичних порад. До нових зустрічей! Так тримати!»

Підсумувала та акцентувала на позитивних враженнях від побаченого методист міського відділу освіти Осадча Ю.А.

«Висловлюємо щирі слова подяки гімназійній родині початкової ланки: класним керівникам 1-4 класів, адміністрації закладу та активній батьківській громаді за проведений практичний семінар. На якому була продемонстрована постійна, кропітка, систематична робота вчителів початківців. Всі заходи пройшли на високому методичному рівні. Спасибі вам за виховання нашого майбутнього!»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7Eara5AVieU


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень