A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар вчителів фізкультури

Дата: 06.02.2018 11:38
Кількість переглядів: 9

У вівторок 30 січня на базі ЗОШ №3 відбувся семінар вчителів фізичної культури міста, який проводили вчителі нашої школи Ізвозчик Руслан Олександрович, Тараненко Володимир Миколайович, Кривицький Володимир Сергійович.

 

Темою семінару був баскетбол та підготовка до змагань між збірними командами шкіл міста, що відбудеться в другій половині лютого.Почався семінар з презентації гостям нашого навчального закладу, яку представила заступник директора з навчально-виховної роботи Павленко А.Г.

В ході семінару розглядалися зміни до правил в грі з баскетболу, що почали діяти в 2017 році. Кожне положення в правилах ілюструвалося відеоматеріалом: фрагментами ігор зі змагань різного рівня.

По завершенні теоретичної частини учасники семінару перейшли в спортивний зал для проведення практичних занять. На прикладі двох команд, сформованих з учнів нашої школи, вони практикувалися в суддівстві і розборі деяких моментів правил гри в баскетбол.

Після практичної частини відбулося обговорення заходу.

Організатори сподіваються, що здобуті знання допоможуть якісно і професійно провести змагання з баскетболу, а також будуть використовуватися вчителями у подальшій роботі з дітьми.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень