A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Новини

Сшітівці радо зустрічали представників Патріотичний МУЗЕЙ АТО

   Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. Знову, сьогодні утретє, сшітівці радо зустрічали представників Патріотичний МУЗЕЙ АТО «Патріотичного музею російсько-української війни» Олексія Святенка та його побратимів, які зараз тримають фронт.

16:45 07.12.2023

Акція «Повертайтеся додому»

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. До Дня Збройних Сил України лідери учнівського самоврядування ініціювали акцію «Повертайтеся додому». Ми учнівським колективом розмальовували пряники – будиночки, щоб наші військові якнайшвидше повернулися додому.

16:45 07.12.2023

Сила НЕСКОРЕНИХ

            Золотоніська спеціалізована школа 1  Наша держава переживає найтяжчі часи. Доводиться кожного дня жити по-іншому…Мабуть, немає жодної української родини, якої б не торкнулося чорне крило війни. Багато наших знайомих, рідних, батьків учнів школи взяли до рук зброю, щоб боронити своє: державу, народ, сім’ю. Сьогодні у 8-А класі відбулась зустріч із найдорожчим для нашого класу ЗАХИСНИКОМ, татом учениці – Русланом Черкезовим. Захисники Вітчизни – це завжди дуже відважні, героїчні люди, і кожен з них заслуговує поваги.

16:44 07.12.2023

День української хустки

        Золотоніська спеціалізована школа 1 День української хустки — неофіційне молоде свято, що відзначається 7 грудня. Вперше ця дата у календарі з'явилася в 2019 році — День української хустки почали святкувати за ініціативи вінничанки Людмили Станіславенко, яка мала на меті привернути увагу до цього сакрального елементу національного костюма і зберегти традиції, пов'язані з хустками в українських родинах.

16:43 07.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень