A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Підсумки фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

Дата: 11.07.2022 02:08
Кількість переглядів: 20

Валерій Данилевський Успішна і ефективна система формується роками. І допоки вона поступально розвивається, є значна вірогідність, що вона буде успішною і на майбутнє. Вчергове педагогічна спільнота Черкащини довела справами, що ми не даремно їмо свій хліб і маємо прекрасне реноме серед колег і громадськості.

10 липня відбулося підведення підсумків фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, який проходив в онлайн режимі. Всі учасники, а це команди зі всієї України, пройшли непростий шлях захисту свого наукового доробку.

Черкаську область на конкурсі представили 45 ерудованих та креативних юних науковців. Серед здобутків - 33 перемоги, що складає 73 відсотки - це найвищий показник за всі роки Малої академії наук Черкащини. Наші дослідники вибороли 6 перших місць, 4 других місця та 23 третіх місць.

Як зазначають в КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», одним із факторів успішної діяльності Черкаського територіального відділення МАН у цьому році стала надзвичайно плідна співпраця Центру з закладами вищої освіти Черкащини. Вітаю переможців, батьків і їхніх наукових керівників з вагомими здобутками. Слава Україні !!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень