A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

День миру у ЗОШ №5

Дата: 22.09.2021 06:30
Кількість переглядів: 18

1. 21.09.2021 - Міжнародний День миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.

З метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до людей різних національностей в ЗСШ №1 було проведено виховні години: «Хай буде мир на всій землі», «Мир на землі – радість у родині», «Дружно за мир стояти – війні не бувати», «Діти проти війни», «Чому цей світ такий жорстокий? Навіщо нам ота війна?».

https://www.facebook.com/zoloschoolnumber1/videos/876055303309620

2. Коробівський НВК

Сьогодні, 21 вересня, уся міжнародна спільнота відзначає Міжнародний день миру. З нагоди цієї події та з метою розширення знань школярів про важливість миру на Землі, виховання патріотизму й любові до свого народу та своєї Батьківщини в закладі пройшли заходи. Протягом дня був проведений конкурс малюнків на асфальті «Ми за МИР» та виставка малюнків серед учнів початкової школи . Учні 5-7класів виготовили паперових голубів та долучились до акції «Діти України за мир».

Хай літають завжди журавлі,

Колоски видзвонюють налиті,

Ми за те, щоб мир був на землі

Для усіх дітей на цілім світі.

3. Міжнародний день Миру в початковій школі

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Щорічно 21 вересня в Україні та світі відзначають Міжнародний день Миру. Емблемою цього дня є білий голуб з оливковою гілкою.

З метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань учнів про важливість миру на Землі, виховання гуманізму, патріотизму учні 1-4 класів ЗОШ №3 передавали з класу в клас «Голуба Миру». А разом із ним в кожен клас летіли добрі та щирі побажання: мирного неба над головою, ясного сонечка, привітних однокласників, позитивних уроків, взаєморозуміння і поваги друзів, згуртованості, мудрих порад учителів!

Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині кожного класу, міста, держави, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.

4. ЗОШ №5

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Класний керівник 2 класу, Чеша Алла Олексіївна, провела годину спілкування "Прагнемо миру". Діти, власноруч, виготовили прапорці з аплікацією "Голуб миру"

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень