A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

01 червня голова ОТГ Віталій Войцехівський з заступницею Мар'яна Ніщенко та керівником відділу освіти Ольга Строкань відвідали навчальні заклади, школу та садочок с. Кропивна

Дата: 02.06.2021 07:43
Кількість переглядів: 7

01 червня голова ОТГ Віталій Войцехівський з заступницею Мар'яна Ніщенко та керівником відділу освіти Ольга Строкань відвідали навчальні заклади, школу та садочок с. Кропивна, поспілкувалися про перспективи розвитку, вислухали пропозиції від наших освітян, домовились про участь нашої школи у процесі діджиталізації для населення, запропонували вчителю інформатики Олексій Сальніков проводити курси для людей похилого віку як користуватися платіжними системами за допомогою смартфонів та комп’ютерів, дуже дякуємо за таку ініціативу, так як це значно поліпшить життя всіх бажаючи прийняти в цьому участь. 

Молодці, такі зустрічі треба проводити частіше бо без спільної роботи і позитивного результату не буде! — сМар'яной Ніщенко.

Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень