A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

Дата: 07.06.2021 07:52
Кількість переглядів: 7

26 - 28 травня 2021 року у Київському Палаці Спорту відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Організовувала та проводила виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

? Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

?У конкурсах і заходах виставки взяли участь навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти.

? Переможцем виставки у номінації «STEM-освіта: сучасні формати й практичні рішення від дошкільника до компетентного учня і студента» став Коробівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Золотоніської міської ради та отримав золоту медаль.

? У номінації «Упровадження державних стандартів освіти» перемогу виборов Золотоніський центр професійного розвитку педагогічних працівників Золотоніської міської ради Черкаської області та отримав золоту медаль.

Вітаємо всіх учасників та зичимо нових звершень і подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень