A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Флешмоб на підтримку ЗСУ «Хай Великдень з кожної домівки в Україні долине до сердець наших захисників»

Дата: 27.04.2022 08:01
Кількість переглядів: 8

   

Валерій Данилевський

Триває флешмоб на підтримку ЗСУ «Хай Великдень з кожної домівки в Україні долине до сердець наших захисників»

Наші Збройні сили героїчно захищають Україну від російської орди, щодня демонструючи мужність, героїзм, стійкість, відвагу, патріотизм та безмежну любов до Бітьківщини. Усвідомлюючи важливість історичного моменту та свою громадянську відповідальність, молоде покоління українців активно долучається до підтримки ЗСУ.

- Незабаром Великдень, одне з найбільших християнських свят. Цей день є символом перемоги добра над злом, світла над темрявою, сили справжньої віри. Символічно флешмоб до Великодня для захисників від дітей України має на меті підтримати бойовий дух наших військових, - зазначають у Черкаському обласному Центрі туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, працівники якого організували флешмоб на підтримку Збройних сил України «Хай Великдень з кожної домівки в Україні долине до сердець наших захисників».

До участі в означеній патріотичній акції запрошується учнівська молодь, вихованці гуртків позашкільних закладів освіти області. Учасникам флешмобу потрібно на вибір: намалювати тематичний малюнок, розповісти або самому написати вірш, виставити відеоролик або відеозвернення на веб-сторінці закладу в соціальних мережах Instagram, Facebook, YouTube, TikTok.

Реєстрація учасників до 25 квітня за посиланням https://forms.gle/ahGTCfHM7P8J78Wf6

- Кожен із нас на місцях робить все можливе, щоби допомогти нашим воїнам. Нас всіх поєднує незламна жага до свободи. І вона нам дає наснаги для боротьби з ворогом. Це і є наша сила. Вже дуже скоро ми обіймемо наших рідних та будемо разом відбудовувати нашу Батьківщину! – впевнені джури куреня імені Ігоря Момота, вихованці гуртка «Джура» Будищенської ЗОШ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень