A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

SMART-пікнік для майбутніх першокласників

Дата: 18.06.2021 08:04
Кількість переглядів: 33

Цього червневого дня на шкільному подвір’ї  було занадто «спекотно».  Перехожі з подивом придивлялися, чому у канікулярний день зібралося так багато дітлахів різних  за віком, батьків, учителів? Лише весела мелодія сповіщала, що нас чекає веселе  свято. Так, гімназія гостинно зустрічала майбутніх першокласників. Понад 80 малят зі своїми батьками прибули  до школи. Враз стало гамірно, яскраво від розмов, знайомств, емоцій, сміху.  Дітлахи з нетерпінням тупцяли на ганку, очікуючи на ігри, активності. Батьки в цей час мали змогу поспілкуватися з директором гімназії  Любов’ю Денисюк та практичним психологом Вікторією Ракітіною.

А на майбутніх школяриків чекали SMART-локації: «виверження вулканів», гончарна майстерня, складання танграмів, ігрова англійська, основи робототехніки, арт-терапія- гончарна майстерня, кольорова пісочниця та інші активності. Важливо, що консультантами, коучами для маленьких були учні-випускники 4-х  пілотних класів. Це здорово, коли «дитина вчить дитину». Роль тренерів виконали  учителі, які працюватимуть з 1-го вересня у 1-х класах-Олена  Уварова, Олена  Пасенко, Руслана Щепак. До інтерактиву  дружно долучилися учителі початкових класів,  англійської мови, музичного та образотворчого мистецтва, хореографії, інформатики, учні 8-х та 11-х класів.

А який же пікнік без смаколиків? Особливо, коли набігалися, награлися, насміялися, надивувалися!!!

Хочеться подякувати цьогорічній випускниці, неодноразовій переможиці предметних олімпіад та наукових конкурсів, красивій, розумній, творчій, креативній Софійці Грязон, яка блискуче виконала роль ведучої та репортера інтерактивного заходу .

Приємного перегляду усім!!!

https://youtu.be/7Fkv2Op_svE


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень