A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області

Дата: 27.05.2022 08:06
Кількість переглядів: 8

Золотоніський будинок дитячої та юнацької творчості – це один із закладів позашкільної освіти нашої області, що продовжує працювати в умовах воєнного стану.

Директор закладу Олександр Омельченко каже, що робота позашкілля у нинішній час надзвичайно важлива, адже це дає можливість кожній дитині за улюбленим заняттям відволіктися від новин, поспілкуватися з однолітками тощо. Але водночас важливо гнучко підходити до організації навчання, налаштовувати освітній процес так, щоб він був безпечним і комфортним для дітей та педагогів.

Заклад позашкілля працює за трьома напрямами: декоративно-прикладний, художньо-естетичний та технічний. Гуртки танцю, в’язання, авіа-модельне конструювання, а також функціонування іграшкової майстерні, ігротеки, музичної терапії – це лише малий перелік тих занять та напрямів, що пропонує заклад охочим.

За словами директора, у час воєнного стану більшість дітей , що є внутрішньо переміщеними особами, відвідали заклад позашкілля та знайшли заняття до вподоби:

-Заклад радо працює з старшокласниками та дітлахами. Наш колектив робить все можливе, аби кожен зміг продовжувати займатися улюбленою справою або віднайти нове захоплення. Разом із цим, педагоги закладу продовжують працювати над проєктами, ініціюють нові заходи, цим самим роблять дозвілля дітей цікавим та корисним!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень