A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Семінар вчителів біології

Дата: 12.02.2019 08:26
Кількість переглядів: 10

11 лютого у Золотоніській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті відбувся міський семінар учителів біології з проблеми "Експериментальна робота на уроках біології".

У рамках семінару наші педагоги Новікова А.Г. та Ростанец В.В. ділилися досвідом використання STEM -технологій навчання та цифрової лабораторії EINSTEIN для компетентістного навчання біології. Аїда григорівна продемонструвала колегам можливості використання цифрового мікроскопа та документ-камери на різних етапах уроку. Учитель майстерно показала, як за домопогою сучасних засобів навчання можна не лише подати новий матеріал, але і вмотивувати школярів до вивчення предмета, перевірити знання, систематизувати їх, заощадивши при цьому час.

Валерій Валерійович Ростанець провів заняття юних науковців з використанням цифрової лабораторії Einstein. Десятикласники досліджували зміни, що відбуваються в організмі людини після фізичних навантажень. За допомогою спеціальних датчиків вони вимірювати пульс, досліджували частоту серцевих скорочень, будували кардіоргаму, вимірювали поверхневу температуру тіла людини до та після фізичних навантажень. 

Учні 8 класу (класний керівник Короленко Н.Г.) показали виховний захід "Здоровим бути модно". Приємно, що на семінарі панувала творча і дуже доброзичлива атмосфера. Ми вдячні методисту відділу освіти Новик Людмилі Віталіївні та вчителям біології міста за подароване нам тепло.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень