A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ У САНАТОРНІЙ ШКОЛІ

Дата: 25.10.2019 08:28
Кількість переглядів: 8

24 жовтня у Золотоніській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І – ІІІ ступенів відбувся міський семінар учителів зарубіжної літератури з проблеми «Використання ІКТ на уроках зарубіжної літератури та російської мови». Наталія Василівна Строкань, завідувач міським методичним кабінетом, звернулася до присутніх з вітальним словом , наголосивши, що коли зустрічаються колеги-філологи, то це завжди дуже творчо і цікаво.

Заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель зарубіжної літератури  Сідєльнікова О.П. познайомила гостей із планом роботи і запросила на захід із привабливою назвою «Методичні смаколики від учителів зарубіжної літератури».  Ольга Петрівна разом з учнями 9 класу презентувала колегам можливості використання сервісу  https://learningapps.org/, а також сервісів для створення хмарок слів та візуалізації поезії (https://wordart.com/create, http://www.imagechef.com). Зацікавила педагогів спільна робота з девятикласниками. Кожна пара (учитель + учень) створила  візуальну поезію . Цікаво було порівняти, як ми по-різному сприймаємо одну і ту ж поезію.

Учні 10 класу Овчаренко Аня та Черес  Альона  (учитель Дробідько О.П.) презентували сайти, які вони створили від імені письменників. Ця форма роботи дозволяє учням подивитися на творчість авторів їх очима, знайти важливу інформацію про письменників, продумати, як саме письменники минулих часів могли б презентувати себе у  мережі Інтернет.

Гості схвильовано переглянули виставу шкільного театру «Точка зору» (учителі Сідєльнікова О.П., Руденко О.В., Дробідько О.П, Кондратенко Л.Г., Груша Ю.С.). Цього разу юні актори представили глядачам виставу «На підвіконні», головна теза якої: цінуйте кожну мить життя.

Відвідали зарубіжники і соляну кімнату, яка віднедавна функціонує у санаторній школі. 

Було приємно спостерігати, яка творча атмосфера панує у колективі учителів зарубіжної  літератури. Учителі ділилися не лише досвідом, але і теплом.

«Головний день у твоєму житті – не Різдво  і не Великдень, а той, який ти прожив наповну», - стверджували актори шкільного театру. Сьогоднішній день у житті санаторної школи саме такий.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень