A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласні читання з гуманної педагогіки

Дата: 30.10.2021 08:32
Кількість переглядів: 6

27 жовтня відбулися Обласні читання з гуманної педагогіки «Маніфест гуманної педагогіки - шлях до майбутнього». Тему цьогорічних читань обрали не випадково: 2011 року було затверджено «Маніфест гуманної педагогіки», у якому окреслювалися перспективи розвитку освіти для нового покоління дітей.

Учителі  Золотоніської ЗОШ N3  взяли активну участь у педагогічних читаннях. Павленко Алла, заступник директора, обрала напрям роботи «Бути керівником у час змін - велика відповідальність». Наталя Дубенець у тандемі з Вірою Беркут та Тетяною Полівановою, учителями початкових класів, представити урок «мовою серця»: краса душі людської. Наталія Онуфрійчук, заступник директора, у своєму виступі розповіла про формування позитивного мислення, успіх, щастя, любов у дітей ХХІ століття.

Усе, про що говорили учасники педчитань, було направлено на переосмислення та окреслення нового напрямку, який об’єднує біологічні знання та загальнолюдські цінності.

Того ж дня у школі було ще й оновлено експозицію гуманної педагогіки: тепер кожен, хто завітає до нашого закладу, зможе не тільки побачити символ гуманної педагогіки - лебідь і серце, а й ознайомитися з паспортом школи, напрямками роботи, творчими проєктами

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень