A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

"Global money week 2019"

Дата: 01.04.2019 08:32
Кількість переглядів: 11

З 18 по 29 березня 2019 року  Черкаський навчально-науковий інститут ДВНЗ «Університет банківської справи» долучився до святкування "Global money week 2019".

 

Мета: навчання дітей економити власні кошти та час.

У рамках відзначення Всесвітнього тижня грошей в інституті проводилась низка заходів для учнів 9-11 класів. Активну участь взяли старшокласники шкіл м.Золотоноша: спеціалізована школа №1, гімназія ім.С.Д.Скляренка, ЗОШ №5. Для дітей були  проведені фінансово-економічні  ігри «Cash flow» та «Життєвий капітал».

Учні починають із простішого  і поступово захоплюються  грою. Ігри дуже популярні. Одна з цілей ігор — зуміти відкласти потрібну кількість грошей із зарплати, щоб на них організувати собі пасивний дохідвкласти їх в акції або інвестувати в нерухомість. У гравців з’являється можливість отримувати більший дохід, менше працювати і вершити великі справи. Переможцем стає той, хто зуміє заробити стільки грошей, щоб реалізувати якусь велику мрію. 

Схема здається дуже логічною. Але навіть у грі  не усім гравцям вдається сфор-мувати гідний пасивний дохід, особливо якщо: народилися діти, зменшилась зарплата, звільнили з роботи і т.п. Умови, які учні отримують на початку гри, теж мають велике значення:  професія, сім'я, заощадження. В ігровій формі учні отримали саме ті практичні навики, які успішно застосують у житті.

Висловлюємо подяку:

Черкаському навчально-науковому інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» за організацію та проведення заходу, за вміння поєднати навчання і відпочинок, за гостинність та співпрацю;

КНЗ «Черкаський інститут післядипломної освіти педагогічних працівників»;

Золотоніській міській раді;

відділу освіти Золотоніської міської ради.

Золотоніська спеціалізована школа №1 уже має таку особисту гру. Тому створюємо команди і закликаємо до дружньої співпраці!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень