A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Робототехніка - більше, ніж роботи! Обласний фестиваль з робототехніки

Дата: 05.03.2023 08:47
Кількість переглядів: 14

     

Благодатнівська ЗОШ

У черговий раз об'єднана команда Золотоніської ОТГ у складі команди Благодатнівської ЗОШ, Коробівського НВК, ЗСШІТ №2 та  гімназії ім.С.Д.Скляренка презентувалася на черговому обласному фестивалі з робототехніки.

Благодатнівці були на крок до перемоги в одній з номінацій, але.....

На те воно й змагання, що бувають переможці й переможені. Конкурентів було достатньо і вони дуже потужні та досвічені. Але дуже часто переможені набувають досвіду і в майбутньому добиваються перемог. Ось і у нас. Досвід здобутий. А це головне.

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій. 

Сьогодні відбувся Черкаський регіональний фестиваль з робототехніки, тема якого «Роботи допомагають Україні». Тема дуже актуальна, бо справді сьогодні робототехніка - це те, що зберігає життя нашим захисникам та захисницям.

Учні нашої школи Дмитро Кунчич, Іван Назаренко та Володимир Акульшин разом із тренером Ксенією Літвинською стали учасниками фестивалю та привезли додому медалі та сертифікати учасника!

     

Золотоніська гімназія ім.С.Д.Скляренка

Робототехніка - більше, ніж роботи!

ZoloWizards після тривалої перерви взяв участь у Черкаському регіональному обласному фестивалі з робототехніки, який відбувся 04 березня 2023 року на базі Черкаської гімназії № 9 ім. О. М. Луценка Черкаської міської ради Черкаської області.

На даному етапі вивчення учнями конструювання має досить важливе значення. Завдання тренера - щоб діти та підлітки з користю проводили час з гаджетами, розвивали навички, які знадобляться у дорослому житті та допоможуть обрати майбутню професію. Тренерами для команди ZoloWizards стали Гаврюшенко А. М. та Розпутній О.С. Команда участувала у категорії "Сумо дистанційне". У складі команди вперше брав участь Вітер Ростислав (10-Б клас) та Терісаян Крістіна(8-Б клас). Гімназійна команда гідно представила школу, подолавши виклики і перешкоди.

https://www.facebook.com/100011495950723/videos/923110698700505 

Коробівський НВК

Сьогодні 4 березня через кількарічної перерви відбувся Черкаський регіональний фестиваль з робототехніки!! Черговий челендж військового часу! Величезна подяка Овчаренку Данилу і Лазаренку Денису за достойний виступ.

Вдячні організаторам за можливість командам знову відчути дух Lego League!

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень