A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Всесвітній день доброти

Дата: 13.11.2022 08:52
Кількість переглядів: 61

  

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. Це чудова можливість знайти час на хороші вчинки, поділитися гарним настроєм зі своїми друзями. Тому психологом школи Степанюк В.І. у співпраці з виховною службою, класними керівниками та учнівським самоврядуванням було заплановано чимало цікавих ініціатив.

Почали з оформлення інформаційної дошки «13 листопада – Всесвітній день доброти». У змішаному форматі класні керівники провели тематичні години спілкування з учнями «Доброта врятує світ». Загальношкільну акцію «Серце доброти» допомогли провести учкомівці 10 класу. На маленьких червоних сердечках діти писали слова доброти і розміщували на великому загальному серці. У фойє школи на перервах звучали тематичні дитячі пісні, мультфільми та відеокліпи.

Одинадцятикласники (кл.кер. Степанюк В.І.) знаходили позитивні кольори для розмальовок антистресу. Також старшокласники стали учасниками флешмобу «Подаруй долоньку доброти». Свої різнокольорові долоньки із побажаннями миру та добра вони передали українським захисникам. Учні 5-А класу (кл.кер. Кушніренко Т.Г.) провели цікавий квест «Стежками доброти». Активними були й учні 3-А класу (кл.кер. Бакай О.М.). Діти принесли фото з проведеними добрими справами. Також намалювали малюнки для підтримки наших земляків-тероборонівців.

Всесвітній день доброти подарував усім нам щире добро. Цей день допоміг зрозуміти кожному, що, віддаючи щось хороше і добре, отримуєш набагато більше. Тож нехай в душах кожного завжди буде радість і чуйність, а серце завжди прагне до добрих вчинків і діянь!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень