A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Практичний семінар заступників директорів з виховної роботи

Дата: 16.11.2022 08:55
Кількість переглядів: 55

  

16 листопада 2022 року на базі Золотоніської ЗОШ №5 відбувся практичний семінар заступників директорів з виховної роботи шкіл Золотоніської ТГ на тему «Сучасні форми виховної роботи в умовах розвитку освітнього простору школи». До роботи семінару долучилися консультант Центру Осадча Юлія та спеціаліст відділу освіти Шитик Валентина.

Презентував роботу закладу директор школи Курило Олександр.

Учениці 10 класу, учасниці шкільного форум-театру «ШАНС», під керівництвом соціального педагога Сушко Раїси представили гостям міні-спектакль «Не руйнуйте мого життя».

Запрошеною гостею стала спеціаліст служби у справах дітей, сім`ї, молоді та спорту Золотоніської міської ради Червякова Оксана. Пані Оксана провела з присутніми педагогами тренінг «Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки гендерного зумовленого насильства, з особливою увагою до домашнього насильства під час війни». Обговорення проблеми насильства в сучасних реаліях та шляхи вирішення стали наскрізною ниткою тренінгу.

Ірина Катернюк, заступник директора з виховної роботи, організатор заходу, поділилася досвідом роботи з волонтерськими організаціями міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень