A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

У дружньому колі вчителів математики

Дата: 11.12.2018 09:13
Кількість переглядів: 8

6 грудня відбувся міський семінар вчителів математики міста Золотоноші. Організаторами заходу став учительський колектив Золотоніської гімназії ім.С.Д.Скляренка.

 

Цього разу ми завітали до Пальмірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., де нас гостинно зустрів директор Володимир Миколайович. З перших хвилин спілкування стало зрозумілим, що ми потрапили до навчального закладу, де зміни на першому місці. Це одна з інноваційних шкіл Черкащини про що свідчать багато нагород та досягнень колективу.

Володимир Миколайович із захопленням розповів про численну кількість проектів, у яких навчальний заклад бере участь: «Хмарні сервіси в освіті», «Palmira school Cisco Academy», всеукраїнський проект «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники»», всеукраїнський проект EBSE та багато інших.

Ми відвідали кабінет «Лего», де учні займаються робототехнікою, побачили цифрові лабораторії Einstein. Вчителі показували свої родзинки та ділилися досвідом використання ІКТ на уроках, зокрема на уроках математики.

Ми дякуємо Володимиру Миколайовичу за змістовну та цікаву зустріч, а колегам-математикам за приємне спілкування, море позитиву та чудовий настрій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень