A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Валерій Данилевський

Дата: 25.03.2022 09:34
Кількість переглядів: 9

Належним чином надаючи якісні освітні послуги, освітяни області активно долучаються до роботи щодо допомоги Збройним силам України, територіальній обороні, внутрішньо переміщеним особам.

У закладах освіти, що визначені як пункти прийому, створені всі необхідні умови, щоб прийняти, нагодувати, перевдягнути та забезпечити відпочинок цим людям, а також дозвілля і навчання їхнім діткам. Радію, що батьки діток-переселенців активно відгукнулися на заклик освітян області щодо активного залучення до навчання. За оперативною інформацією у закладах загальної середньої освіти Черкаської області навчається 3147 учнів з числа внутрішньо переміщених осіб (у тому числі: Звенигородський район – 988, Золотоніський район – 334, Уманський район – 713, Черкаський район – 1105).

Окрім цієї роботи, наші невтомні вчителі також збирають гуманітарну допомогу, готують провізію: роблять консерви, печуть пиріжки; плетуть маскувальні сітки, виготовляють медичне обладнання, зокрема, шиють сумки, роблять кровоспинні турнікети для індивідуальних медичних аптечок для військових.

Спільними зусиллями наближаємо перемогу. Для цього координуємо діяльність закладів освіти, які не вагаючись забезпечують надійний тил нашим військовим. Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень