A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Кольори настрою

Дата: 17.05.2019 09:48
Кількість переглядів: 14

Сьогодні у нас колір настрою – синій!  Адже кольоровий тиждень запропонував саме цей колір спокою і відпочинку. Синій асоціюється у нас із кольором неба, моря. Тому релаксуємо і потихеньку налаштовуємось  на канікули, що незабаром подарують нам усе це. А поки що – колективне фото на згадку про синій день!

До речі, серед учнів та учителів вже з’явилися  своєрідні чемпіони кольору, які максимально використали його у своєму образі. Дякуємо їм і усім, хто щодня доводить:  життя  дійсно яскраве!

Кольоровий тиждень продовжується. Сьогодні ми обрали жовтий колір, адже він означає радість, тепло і віру в найкраще. Саме з такими емоціями дощовим ранком ми поспішали до школи. Від жовтого одягу дітей та дорослих ( штани, футболки, галстуки, заколки, банти тощо) стало світліше у класах і коридорах, де проводилися  веселі перерви із жовтими кульками.  А згодом виглянуло сонечко і зібрало нас на подвір’ї для традиційного фотографування. А ще цього дня до нас приїхали лялькові герої та велетенський динозавр! Жовтий  колір – це круто!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень