A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Калейдоскоп Яскравих Вражень

Дата: 07.05.2022 10:05
Кількість переглядів: 8


https://youtu.be/CCmGtg5_VAQ

Погожого травневого дня гімназійна спільнота вчителів української філології вчителів початкових класів  радо вітала дітей та батьків, які тимчасово залишили домівки і стали частиною нашого колективу. На всіх присутніх чекали цікаві активності з рідної мови та літератури, коло знайомств, інтерактивні вправи, елементи брейн-рингу, творчі роботи в групах. Фрагменти позакласного заходу «У вінок Кобзареві» спонукали учасників зустрічі згадати біографічні відомості письменника-земляка Тараса Шевченка, відчути себе майстром пензля і пера. Активність «Дитячі ігри Тарасика та Оксанки» викликала щирий сміх і додала позитиву. Кульмінацією зустрічі стала участь дітей у розіграші лотереї ілюстрованої книги « Тарасове перо».

У цей час маленькі школярики, які до цього не були знайомі, бо приїхали із різних куточків України, уже активно працювали в команді, досліджуючи зелені листочки  під мікроскопом. Креативний світ гри так захопив дітлахів, що відразу потоваришували та із захопленням фантазували, складаючи конструктор. Умовний птах Миру став символом омріяної Перемоги.

Наступні активності проходили в тренажерному залі. Енергія та захват дітей були настільки сильними, що надихали нас усіх долучитися до дійства. Старші учні майстерно працювали з глиною у гончарній майстерні.

Тепле спілкування надовго залишиться в серцях присутніх.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень