A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Відкриття ресурсної кімнати «Коло діалогу» у ЗОШ № 5

Дата: 15.06.2022 10:05
Кількість переглядів: 11

   

Упродовж останніх років в ЗОШ № 5 проводиться систематична робота з батьками та учнями щодо поліпшення умов перебування та навчання дітей, налагодження комфортного середовища. Ми переконані: молодь має бути захищена від будь – яких принижень честі та гідності, насильства та дискримінації.

З метою організувати постійно діючий діалог між учасниками освітнього процесу, ще восени, за сприяння Британської ради в особі ЧМО «Вільний простір», відділу освіти Золотоніської ТГ, ГО «Аме Рома», молодіжної ГО «Центр розвитку молоді», педагоги та учні вирішили взяти участь у конкурсі проєктів соціальної дії. Наша мрія стала реальністю. Ми отримали перемогу та підтримку.

Багато довелося докласти зусиль, але це того варте. І 14 червня 2022 року у Золотоніській ЗОШ I-III ст. № 5 відбулась важлива подія – відкриття кімнати «Коло діалогу» і перше тренінгове заняття з учнями 1-3 класів, яке провела шкільний психолог.

Переконані, що цей спеціально облаштований простір для роботи із дітками різних категорій, який спрямований на гармонійний емоційний, психічний та фізичний розвиток дитини, буде корисним для усіх учасників освітнього процесу.

Хочемо подякувати нашим партнерам, адміністрації, педагогам, батькам та дітям за підтримку в облаштуванні кімнати.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень