A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

10-й Всеукраїнський методичний семінар для освітян «Нова українська школа: навчання/знання про Голодомор та інші геноциди»

Дата: 14.09.2022 10:13
Кількість переглядів: 10

  

12-14 вересня у місті Кам'янець-Подільський відбувся 10-й Всеукраїнський методичний семінар для освітян «Нова українська школа: навчання/знання про Голодомор та інші геноциди», організований Міністерством освіти й науки України, Українським науково-дослідним та освітнім центром вивчення Голодомору (HREC in Ukraine), Науково-­ос­віт­нім консорціумом вивчення Голодомору (HREC) при Канадському інституті українських студій Альбертського університету та Інститутом історії України НАН. Учасницею такого масштабного заходу стала Валентина Миколаївна Третяк, учителька української мови і літератури.

Найкращі українські та закордонні лектори представляли свої напрацювання, ділилися думками з приводу історії минулого нашої країни, її сьогодення з перспективою на майбутнє. Під час спілкування були представлені зміни до навчальних програм з історії 6-11 класів, презентовані підручники та посібники.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень