A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Проєкт «Ігровий осередок у шкільній бібліотеці»

Дата: 23.06.2022 10:26
Кількість переглядів: 10

  

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 Нещодавно наша школа стала учасником програми Британської ради «Активні громадяни», в рамках якої було створено проект «Ігровий осередок у шкільній бібліотеці». Його мета: створити умови для неформального спілкування учнів через проведення клубу настільних ігор на базі шкільної бібліотеки. Для цього на кошти, отримані від Британської ради, були закуплені різновікові настільні ігри, приладдя для їх проведення, сучасні меблі, цікаві книги, енциклопедії.

Реалізація проекту дозволить організувати відвідувачам шкільної бібліотеки більш якісне та сучасне дозвілля, створити простір для спілкування та неформальної освіти учнівської молоді, розвивати їхню креативність, критичне мислення та соціальну комунікацію. Створений у шкільній бібліотеці осередок передбачає спілкування молоді з психологом та соціальним педагогом на теми толерантності, прав людини тощо. До роботи клубу планується залучати також учителів, батьків, які зможуть корисно проводити час з дітьми у новій атмосфері.

Дякуємо за допомогу у створенні проекту нашим партнерам: Черкаській міській організації «Відкритий простір», міському відділу освіти, спеціалісту відділу молоді та спорту Черв’яковій Оксані Сергіївні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень