A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Година коду

Дата: 11.12.2018 10:28
Кількість переглядів: 52

З 3 по 9 грудня 2018 року в рамках тижня комп’ютерних наук по всьому світу проходила «Година коду» за ініціативи компанії «Майкрософт Україна» та Благодійної організації «BrainBasket Foundation».

ГОДИНА КОДУ - це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою. 100 мільйонів учнів з 180 країн світу уже встигли взяти участь у цьому заході, який відбувається щороку впродовж тижня.

Автори ініціативи вважають, що кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику, адже вона допомагає розвивати навички розв'язання задач, логічне та творче мислення. Розпочинаючи вивчення рано, учні роблять перший крок до успіху в будь-якій кар'єрі 21 століття. Після заняття усі школярі, які долучилися, отримають сертифікат міжнародного зразка.

До цієї ініціативи долучились учні та вчителі гімназії м.С.Д.Скляренка та Золотоніської  загальноосвітньої санаторної школи-інтернту.  В ході заходу було проведено спеціалізовані інтерактивні уроки інформатики у 5, 6 та 8 класах. Створюючи свої власні ігри  учні мали змогу  відчути себе справжніми  програмістами. А в кінці уроку учні отримали сертифікати учасників ГОДИНИ КОДУ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень