A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Висока нагорода

Дата: 30.10.2018 10:33
Кількість переглядів: 19

    

23 - 25  жовтня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».    

Організаторами виставки стали Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

 

        Виставка наразі - це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безпосередньо в навчальний процес. 

             Участь у виставці взяли  545 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії. 

            Роботу супроводжували  змістовні тематичні програми, зокрема, відбулися  68 конференцій, презентацій, семінарів, круглих столів, майстер-класів, панельних дискусій, воркшопів тощо.

            У програмі були:

      Презентація досягнень із упровадження інновацій у діяльність закладів освіти, органів управління освітою, наукових установ, центрів.

      Презентація досвіду освітньої, наукової та науково-технічної співпраці з закордонними закладами освіти, дослідницькими центрами, науковими спільнотами.

      Демонстрація інтерактивних комплексів і систем, наочно-дидактичних матеріалів, сучасних меблів, обладнання для предметних кабінетів, програмного забезпечення, технологій для управління навчальним закладом і інноваційних рішень для освітнього простору.

      Підготовка до ЗНО абітурієнтів.

      Умови прийому на навчання до закладів освіти на 2019 рік.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися народний депутат України, заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань наукової та науково-технічної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Іван Григорович Кириленко, доктор філософських наук, професор, Президент Національної академії  педагогічних наук України Василь Григорович Кремень; виконуючий обов’язки директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Юрій Іванович Завалевський.

Цього ж дня о 16 годині відбулося  вручення Почесних нагород «Лідер інновацій в освіті», золотих,  срібних і бронзових медалей, дипломів і сертифікатів.

                У виставці «Інноватика в сучасній освіті» взяв активну участь педагогічний колектив Золотоніської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 та отримав диплом переможця й срібну медаль.

      Щиро вітаємо творчий колектив школи та бажаємо подальших успіхів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень