A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Змагання в ДЮСШ

Дата: 08.02.2018 10:38
Кількість переглядів: 17

Минулий тиждень став досить насиченим для спортсменів Золотоніської ДЮСШ. Змагалися юні футболісти, каратисти та борці. Щоправда цього разу вихованцям не вдалося порадувати своїх тренерів та батьків призовими місцями на змаганнях.

 

Юні футболісти відвідали гостинне місто Черкаси, де позмагалися зі своїми однолітками у вправності гри у «міні-футбол». Тренери юних спортсменів: Гонщик В.В. та Труба С.В.

А от вихованців відділення карате кіокушин тренер-викладач: Дробязко О.М. чекав далекий виїзд. Так, 2-3 лютого 2018 року на татамі у місті Запоріжжя юні каратисти  показували свої вміння та волю до перемоги на  у змаганнях під яскравою назвою «Запорізька Січ».

Не менш напруженими для вихованців відділення греко-римської боротьби стали 1-3 лютого 2018 року. Саме в ці дні пройшов Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів, в місті Черкаси. Тренери юних спортсменів: Власенко С.В. та Ракітін І.В.

Тренерсько-викладацький склад Золотоніської ДЮСШ висловлює слова вдячності керівництву нашого міста та міському відділу освіти за сприяння яких є можливою участь вихованців школи у цих та подібних змаганнях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень