A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

ПРАНГМІЛІНЕ – змагання з усного математичного рахунку

Дата: 19.01.2018 10:42
Кількість переглядів: 33

12 січня 2018 року відбувся обласний фінал змагань «Прангліміне-2018» у рамках міжнародного проекту Міксіке.

 

ПРАНГМІЛІНЕ – змагання з усного математичного рахунку в режимі он-лайн, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке. Змагання розвивають навички усної лічби, дають можливість активно спілкуватися між собою учасникам змагань із різних країн, зокрема з учасниками з Естонії, Литви, Латвії, Словенії та Грузії. Згідно з правилами, до обласного фіналу потрапили ті учасники, які отримали найкращі результати у трьох етапах статичного триатлону, що відбувалися з 3 жовтня до 26 грудня 2017 року для 6-ти вікових категорій: «Чомучки» (1-3 класи), «Дослідники» (4-6 класи), Хлопці та Дівчата (7-11 класи), Сеньйори та Сеньйорити (дорослі) і загальна кількість учасників була понад 2500.

Золотоношу  в змаганнях представляли – учениця 6 класу  ЗОШ №6 Терещенко Олеся у віковій категорії «Дослідники», учень 10 класу  ЗОШ №1 Веремієнко Віталій в категорії хлопці (7-11 класи) та Гордєєв Сергій (тато) з гімназії ім. С. Д. Скляренка в категорії дорослі.  Змагання було проведено на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 Черкаської міської ради. Під час змагань супроводжуючі та уболівальники могли в окремій кімнаті спостерігати за перебігом подій у реальному режимі, що є особливістю даного конкурсу.

Після завершення змагань всі учасники одержали дипломи та призи, які могли обрати серед запропонованих.

Вітаємо Веремієнка Віталія, який зайняв І місце та увійшов до  складу команди від Черкаської області, що змагатиметься на Національному фіналі у березні поточного року в  місті Вінниця.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень