A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Свято творчості і краси

Дата: 06.06.2019 10:43
Кількість переглядів: 23

5 червня на базі КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» з нагоди відзначення Дня захисту дітей відбувся Гала-концерт обласного фестивалю-конкурсу учнівської творчості «Мистецький дивокрай Черкащини - 2019», куди завітали найкращі художні колективи та окремі виконавці закладів загальної середньої освіти та позашкілля області. Загалом участь у заході взяли понад 1500 учнів та педагогів.

Відвідали захід також начальник управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, заступник начальника Оксана Сімушіна, ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна.

Фестиваль проходив у сучасній інтерактивній формі з проведенням майстер-класів. На творчих майданчиках дітвора мала нагоду власноруч створити поробки та сувеніри з різних натуральних матеріалів. Зокрема, творча молодь долучилися до соломкарства, паперопластики, створення витинанок, вишивок стрічкою, виготовлення виробів з глини, трави. Також діяв майданчик зі спортивного орієнтування, авто- та авіамоделювання. Хореографічні та вокальні номери можна було переглянути на концертних майданчиках.

У продовження фестивалю відбувся фінальний гала-концерт, на який було зареєстровано понад 350 учасників. Яскраві та неповторні номери не залишили нікого байдужим, свідченням чому були овації глядачів.

Активними учасниками заходів стали колективи навчальних закладів міста: старші дівоча та хлопчача групи зразкового хореографічного колективу народного тацю «Сузір`я» Золотоніського БДЮТ (керівник Федина Л.В.) представили танці «Лезгінка» та «Повзунець»; вокальне тріо загальноосвітньої  санаторної школи-інтернату (керівник Груша Т.В.) виконали пісню «Я хочу зіркою стати», а вокальний ансамбль «Журавка» спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій (керівник Попова Г.М.) – пісню «Ми за мир»;  гімнастичну композицію продемонструвала Савенко Єлизавета, учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 (керівник Хмурікова В.О.).

На завершення заходу відбулося урочисте нагородження учасників фестивалю Дипломами Управління освіти і науки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень