A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласний вебінар «Ризики потрапляння у ситуації торгівлі людьми»

Дата: 03.05.2022 10:46
Кількість переглядів: 6

  

У рамках заходів, спрямованих на забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану 28 квітня 2022 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» в онлайн режимі відбувся вебінар «Ризики потрапляння у ситуації торгівлі людьми».  Під час заходу було  розглянуто проблеми сьогодення, спричинені  військовою агресією Росії, зокрема,  небезпеку ризиків торгівлі людьми, з якими можуть стикатися жінки та діти, що змушені покинути Україну та прямують до сусідніх країн та українці, які залишилися на окупованих територіях.

 Учасники вебінару ознайомилися з національними та міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми, зосередили увагу на  Постанові Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2022 р. № 121 «Про внесення змін до деяких  постанов Кабінету Міністрів України щодо надання послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми» та інформації  Листа Міністерства освіти і науки  України №1/3663-22 від  25.03.2022р. «Щодо запобігання торгівлі людьми в умовах воєнної агресії», обговорили шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та їх небезпечні наслідки.

         У заході взяли участь фахівці  психологічної служби закладів освіти громади.

Захід підготувала і провела Тетяна Брайченко, методист навчально-методичного центру психологічної служби КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень