A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Конкурс на кращий урок з використанням інтерактивної дошки

Дата: 18.01.2018 11:08
Кількість переглядів: 12

З метою впровадження інтерактивної подачі інформації та задля підтримки педагогів, що використовують інноваційні методики,  компанією  INTBOARD та ДНУ «Інститут модернізації  змісту освіти» (лист від 28.11.2017р. №21.1/10-2676)  було оголошено конкурс на кращий  урок з використанням інтерактивної дошки або інтерактивної панелі для всіх освітян України. 

Взяти участь у конкурсі безкоштовно  міг кожен педагог будь-якого навчального закладу.

Мета конкурсу – пошук талановитих учителів, відстеження передового педагогічного досвіду для подальшої його популяризації серед освітян, що сприяє підвищенню їх предметної компетентності.

Педагоги закладів освіти м.Золотоноша також долучилися до участі в конкурсі.

Учитель біології та екології Золотоніської гімназії ім.С.Д.Скляренка Ірина Анатоліївна Кононець , зареєструвавшись у конкурсі,  запропонувала фрагмент уроку біології у 6 класі з теми «Загальна характеристика грибів, їх середовище існування»  з використанням інтерактивної дошки.

Учитель біології та хімії Золотоніської спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій  Людмила Іванівна Антоненко зафільмувала фрагмент узагальнюючого уроку хімії  з теми «Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І. Менделєєва».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень