A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Онлайн-семінар за темою: «Організація роботи Малої академії наук України у 2022-2023 навчальному році»

Дата: 12.10.2022 11:12
Кількість переглядів: 30

КЗ "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР"

11 жовтня 2022 року Комунальний заклад «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» провів онлайн-семінар за темою «Організація роботи Малої академії наук України у 2022-2023 навчальному році». У заході взяли участь методисти відділів освіти, наукові керівники та педагоги області, всього 74 особи. Мала академія наук України сьогодні – освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, тим самим сприяє нарощуванню наукового потенціалу, формуванню майбутньої наукової та політичної еліти країни.

Учасників семінару привітав Олександр Григорович Шамрай, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації, кандидат історичних наук, наголосивши про цьогорічні успіхи юних дослідників Черкащини на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Привітав учасників семінару Валерій Вікторович Данилевський, начальник управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, кандидат історичних наук, який побажав всім миру і подякував за високий рівень підготовки учні-членів МАН, які достойно представили Черкащину і Україну на міжнародних конкурсах та отримали нагороди за свої інноваційні проєкти.

Директорка закладу Людмила Давиденко підвела підсумки роботи територіального відділення МАН за 2021-2022 навчальний рік та окреслила перспективи розвитку та проблеми в тезах «Мала академія наук: виклики сьогодення».

Із презентацію оновленого сайту Національного центру «Мала академія наук України» та темою «Всеукраїнські проєкти, конкурси, олімпіади. Наукові івенти» виступила Тетяна Пустовіт, методист комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» .

Тему «Міжнародна діяльність МАН – шанс проявити себе в міжнародному

просторі» висвітлила Валентина Власенко, методист комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». Про «Консультаційне забезпечення науково-дослідницької діяльності учнів-членів МАНУ у 2022-2023 навчальному році» повідомили Тетяна Нераденко, методист комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», кандидат історичних наук, та Дмитро Чигрин, методист комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

У заключному слові Людмила Давиденко побажала учасникам семінару нових здобутків і перемог під Мирним небом України! Віримо в ЗСУ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень