A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Урок Звитяги

Дата: 15.10.2022 11:14
Кількість переглядів: 19

     

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій

#урок_звитяги

#день_захисників_і_захисниць_України

Сьогодні, як ніколи, День захисників та захисниць України має надзвичайно важливе значення для кожного з нас.

У часи, коли наша країна бореться за свою незалежність, її найкращі дочки та сини встали на захист найціннішого, що є в кожного українця, - волі.

Саме вони сьогодні захищають наш сон, саме вони крок за кроком очищують нашу рідну землю від лихої напасті, саме вони ведуть наш народ до такої омріяної Перемоги.

Ми вдячні нашим захисникам і захисницям за нелюдські зусилля, що вони докладають, аби ми могли зустрічати нові світанки і цінувати життя.

Слава Україні! Слава нашим героям! Слава ЗСУ!

  

????????14 жовтня – особливий день для українців: вони відзначають одразу чотири свята. Це Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День створення УПА і ще одне, дуже молоде, але надзвичайно важливе свято – День захисників та захисниць України, започатковане у 2014 році після початку російсько-української війни.

????????У цей славетний день для підтримки наших захисників і захисниць та з нагоди їхнього свята учні СШІТ №2 долучилися до загальноукраїнської ініціативи “Віртуальна дошка подяки від дітей захисникам України”, яку ініціювала команда проєкту “Підтримай дитину”, і разом з іншими українцями створили найбільшу вітальну електронну листівку.

????????Ми знаємо: Україна під захистом славних, нескорених, сильних духом захисників! Тож хай наша віра у Перемогу також стане справжнім захистом і оберегом їм, нашим незламним воїнам!

Слава Україні!???????? Героям Слава!

  

До Дня Захисників України учні 5-А класу вирішили перевірити чи достойні вони нащадки козацького роду. І з'ясували, що завзяття, сміливості, кмітливості їм не займати!

#zoloschool3

#День_Захисників_і_Захисниць_України

https://www.facebook.com/zoshnomer3/videos/1435751006936555

Коробівський НВК

  

До Дня захисника та захисниці України з п’ятикласниками Коробівського НВК було проведено цікаву пізнавальну інтерактивну гру "Все буде Україна!". Діти відповідали на найрізноманітніші питання, що стосуються подій сьогодення, і проявляли неабиякі знання . А трохи раніше створювали карту миру, на яку прикріплювали символічних голубів з побажаннями, серед яких лідирували побажання миру і щоб якомога швидше настала перемога.

Ми щиро дякуємо всім захисницям і захисникам, які стоять на сторожі нашого спокою , які мужньо обороняють нашу рідну землю від загарбників. Ми віримо, що добро неодмінно переможе , бо інакше й бути не може. Ми віримо в Збройні Сили України! Слава Україні! Героям Слава !

Золотоніська спеціалізована школа 1

14 жовтня класні керівники ЗСШ №1 провели онлайн-виховні години, присвячені Дню захисників та захисниць України.

Ми не знаємо твого імені...

Ми звертаємось до тебе, Захиснику України! Уклін тобі за твій подвиг. Ми знаємо, що для тебе поняття честь, гідність, витримка і відповідальність – не просто слова. Ти завжди готовий в будь-яку хвилину стати на захист своєї родини, народу і своєї країни. Дякуємо вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає вас. Миру нам всім, любові і добра! Слава Україні!

https://www.facebook.com/zoloschoolnumber1/videos/1143415586291116

Золотоніська Гімназія ім СД Скляренка

Сердечні вітання із прийдешнім святом мужнім захисникам і захисницям України, які щодня роблять неймовірне та боронять нашу рідну землю від загарбників.

Дякуємо Вам за самовідданість, відвагу, благородство і професіоналізм у справі захисту нашої держави.

Вклоняємося перед Вашою мужністю!

Віримо у Вашу перемогу!

http://zologym.co.ua/den-zakhysnykiv-i-zakhysnyts.../

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6

14 жовтня на Покрову відзначаємо День захисників та захисниць України та День українського козацтва. Вся наша історія сповнена героїчною боротьбою за гідність, свободу, волю, незалежність, територіальну цілісність України. Пишаємось мужніми захисниками, віримо у нашу перемогу!

https://www.facebook.com/shkola6/videos/596027032304604

Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 5

Мої майбутні захисники! Вітаємо вас зі святом.

https://www.facebook.com/100063578004130/videos/3402519436645789


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень