A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Родинне свято у Калинці

Дата: 06.04.2018 11:22
Кількість переглядів: 10

Родина – це святиня людського духу,  світлих почуттів: любові, вірності, кохання, піклування, взаємодопомоги... Дошкільний заклад «Калинка» - це також родина, у якій ми живемо. 30 березня  велика родина святкувала свято «У єдиному колі» в свої стінах, яке організували та провели вихователі та музичний керівник закладу.

   

Ведуча, Литовка Яна Олександрівна, під гучні оплески, до залу запросила  родини-учасниці:  Медвідь,  Ворони, Пашкевичів, Савенків, Цибулі, Щерстюк.  Яскравими кольорами наповнилась зала з появою учасників дійства. Кожна з родин познайомила глядачів з своїми родинами, світом захоплень дочок і синів.

У родині Насті Ворони шанують українську пісню. І на святі дует мами і доньки чудово  виконав «Колискову» (укр.нар.мелодія )

Захопливим дійством, під оплески глядачів, відзначився гімнастичний «Етюд з м’ячем» у виконанні сестричок Лізи (9років) та  Аліси  (3 роки) сім’ї   Савенків.

Не відстали в майстерності від них і представники сім’ї Цибулі. «Веселий танок» у виконанні Діани і Ані дуже  сподобався глядачам.

Представлення сім’ї  Пашкевичів піснею про родину « Родинне свято» муз. Н. Май, яку виконали мама та донька,  змусило замислитись про сенс життя і місце родини в ньому.

Театралізацією свого виступу відзначилася сім’я Медвідь. Вірш М.Довнич «Розкажіть мені, мамо, про вишні», у представленні родини, нікого не залишив байдужим в залі, а потім під аплодисменти глядачів мама для своїх синів від душі виконала пісню « Сину, ангел  мій» муз. В. Спасова

Родину Шерстюк представляли мама Віта та дочка Марійка (найменша учасниця свята) з театралізованою композицією пісні «Долоньки» Ірини Федишин. Ефектно виглядали мильні бульбашки, які розлітаються по залу і «танок» юної виконавиці Марійки з паперовими долоньками.

Окрім родин у святі були задіяні вихованці груп: дівчатка з групи «Сонечки» виконали свій улюблений «Танок зі стрічками»; дівчатка групи «Капітошки» станцювали  «Танок з весняними  гілочками»; запальні пісні про тата, бабусю у виконанні дітей групи «Капітошки» викликали гучні оплески.

Завершальним акордом свята стала пісня «Родина»( сл.і муз. І.Федишин), яку виконала вихованка , а тепер мама, з донькою Мар’ям - Маргарита Лазарєва. Усі учасники і гості свята з задоволенням підспівували виконавиці, нагороджуючи її  гучними оплесками і  теплими посмішками.

Наприкінці свята всі учасники були нагороджені подяками, медалями, та пригощалися смачним  короваєм.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень