A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Обласний вебінар «Надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу під час війни»

Дата: 17.05.2022 11:22
Кількість переглядів: 6

  

Війна в Україні стала стресом для усіх учасників освітнього процесу. За таких умов істотно зростає роль психологічної служби системи освіти, яка має забезпечувати своєчасне і систематичне надання психологічної та соціально-педагогічної підтримки усім учасникам освітнього процесу відповідно до цілей та завдань функціонування системи освіти. Саме тому, в рамках заходів, спрямованих на забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, для фахівців психологічної служби Черкаської області було проведено семінар на тему: «Надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу під час війни». Захід відбувся на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» в режимі онлайн 12 травня 2022 року.

Під час вебінару учасники отримали методичні рекомендації щодо надання основ першої психологічної допомоги, надання допомоги в екстреній ситуації. А також розглянули питання щодо проведення освітніх зустрічей під час війни. Окреслили можливості інформування родин, що мають статус внутрішньо переміщені особи щодо отримання допомоги в сфері соціально-гуманітарних питань.

До семінару долучилися 14 фахівців психологічної служби закладів освіти громади. Захід підготувала і провела Наталія Якухіна, методист навчально-методичного центру психологічної служби КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень