A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій

Дата: 21.04.2022 11:26
Кількість переглядів: 16

Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області

·Мар'яна Ніщенко 

Директорка Золотоніської спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій Олена Вертипорох розповідає про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану:

-Під час відновлення освітнього процесу важливою стала робота психологічної служби школи в особі психолога Ольги Котко. Так, згідно рішення педагогічної ради, з першого дня відновлення дистанційного навчання у кожному класі було введено щотижневу годину психолога, на якій кожен учень міг поспілкуватися психологинею та отримати важливу для нього допомогу. Крім того, психологиня першою разом із класними керівниками знайомилася з учнями та батьками із числа внутрішньопереміщених осіб, потім індивідуально працювала з кожною дитиною. Також за потреби й відповідно до запиту проводила індивідуальні бесіди та психологічні консультації. Для максимально комфортного перебування новоприбулих дітей у класних колективах було організовувано психолого-релаксаційні зустрічі-знайомства учнів.

Крім того, ми продовжуємо поширювати в месенджерах та соцмережах інформаційні психологічні настанови для дітей і їхніх батьків стосовно особливостей поведінки у кризових ситуаціях. Робимо все можливе, аби підтримати кожну дитину.

Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень