A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

1 вересня в ЗОШ №6

Дата: 03.09.2019 11:26
Кількість переглядів: 9

Теплої осінньої пори –

радість на обличчях дітвори.

Бо сьогодні з мамою і татом

в школу поспішають всі на свято!

   Ось і настав довгоочікуваний день Першого шкільного дзвоника.  День зустрічей, посмішок, сподівань і мрій. На подвір’ї школи зібралася велика шкільна сім’я. Лейтмотивом свята стали слова «радість», «посмішка», «друзі». Тому й дарували один одному свої сердечка, привітно посміхалися друзям і  вихлюпували величезне море дружніх оплесків! Особливо, коли зустрічали майбутніх випускників, яких директор вітав п’ятірнею. Адже  на випускному вечорі мер міста Віталій Войцехівський саме так зустрічав усіх випускників-медалістів. Тож таке вітання від директора школи дало кожному одинадцятикласнику надію на успішне закінчення школи.

    Для першокласників старшокласники утворили символічні «Ворота Знань», а потім подарували їм маленькі дзвіночки. Танцювальний флешмоб запалив усіх присутніх своїми ритмами, які намагалися відтворити і діти, і дорослі.

    Веселий дзвоник запросив до школи на перший урок. Він продзвенів у руках майже двадцяти працівників школи, які свого часу навчалися у ній, а тепер працюють учителями, бібліотекарем, лаборантом, секретарем тощо. Фотозони, створені спеціально до свята збирали біля себе щасливих дітей та їхніх батьків. Перший день у школі став для всіх радісним, щирим та незабутнім!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень