A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Міський семінар-тренінг соціальних педагогів

Дата: 20.02.2019 11:55
Кількість переглядів: 16

12 лютого на базі Золотоніської гімназії ім. С.Д. Скляренка відбувся міський семінар соціальних педагогів. Тема, над якою працювали учасники семінару, надзвичайно актуальна на сьогоднішній день – «Педагогіка партнерства».

Сьогодні в суспільстві багато говорять і пишуть про сім’ю та школу, визнаючи їх як найголовніші джерела розвитку дитини. Дитина для сім’ї – неоціненний скарб, для школи – основа діяльності-зазначила у своєму виступі соціальний педагог гімназії Наталія Воскобойник. У сім‘ї та школи спільна мета – виховати всебічно розвинену, гармонійну особистість, здатну реалізувати себе в професійному, громадському і сімейному житті. Досягти цього можливо лише за умови, коли в школі створене і належно функціонує єдине виховне середовище, коли педагоги і батьки поділяють всю відповідальність за майбутнє дитини, коли сім‘я та школа діє за принципом єдності слова і діла.

          Учасники семінару мали змогу ознайомитись з інноваційними методами співпраці з батьками у сучасній школі.

          Власним досвідом проектної діяльності з батьками поділилася класний керівник 3-В класу Оксана Стець та заступник голови Піклувальної ради Наталія Пліс.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень