A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради

Чергова перемога Веремієнка Віталія

Дата: 26.12.2018 12:02
Кількість переглядів: 11

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України                              від 31.05.2018 № 554 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, інформатики, інформаційних технологій у 2018/2019 навчальному році» з 21 по 23 грудня 2018 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся фінальний етап Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки.

До участі у фінальному етапі були запрошені учні, які за результатами заочного етапу набрали встановлену з кожного предмета необхідну кількість балів. Черкаську область представляв учень 11 класу Золотоніської спеціалізованої школи №1 Веремієнко Віталій. За попередніми результатами заочного туру він набрав  67 балів і був першим у рейтингу з економіки  (керівник Кодак Н.І.) В очному етапі набрав 72 бали із 90 і посів І місце. Віталій нагороджений Дипломом та цінним подарунком.

Завдяки активним зусиллям і високому професіоналізму організатори олімпіади сумлінно та якісно виконали колосальний обсяг роботи. Упродовж напруженої праці був і відпочинок: прогулянка містом та екскурсія до Дельфінарію. Отримано нові позитивні враження від праці та знайомств.

Щира вдячність усім, хто долучився до проведення заходу і доклав максимум зусиль для змістовного, різнопланового та цікавого перебування в Одесі.

Окрему подяку висловлюємо КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», Золотоніській міській раді та Золотоніському міському відділу освіти.       

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень